Novinky a akcie e-mailom
Chcete od nás dostávať novinky priamo na váš e-mail?
Táto stránka je chránená službou reCAPTCHA. Zistiť viac.
Informácie získané prostredníctvom Google reCAPTCHA podliehajú Pravidlám ochrany osobných údajov a Zmluvným podmienkam spoločnosti Google a používajú sa všeobecné bezpečnostné účely (nepoužívajú sa na prispôsobenú reklamu spoločnosti Google).
Výrobcovia / značky

Ochrana osobných údajov

Úvod Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.toyport.sk, je spoločnosť IMOPROEX s.r.o., Trieda KVP 1, 04023 Košice, IČO: 46949844.

Naša spoločnosť rešpektuje Vaše súkromie a Vami poskytnuté údaje chránime pred zneužitím. V plnej miere sa riadime zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších právnych predpisov a Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679.

 

Aby sme Vám mohli ponúknuť hodnotné služby, vedúce k uzavretiu kúpnej zmluvy, objednávky, potrebujeme však poznať niektoré vaše základné osobné údaje a to: meno a priezvisko (v prípade právnickej osoby názov spoločnosti a IČO), fakturačnú a dodaciu adresu, mailovú adresu a telefónny kontakt.

 

Používaním tohto internetového obchodu a odoslaním objednávky, ako kupujúci súhlasíte so spracovaním, zhromažďovaním a používaním vašich osobných údajov o vás a vašich nákupoch. 

 

Kvôli doručeniu a oznámeniu zásielky, poskytujeme vaše osobné údaje (vyššie uvedené) aj prepravným spoločnostiam:

Slovenská pošta, a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica, IČO: 36 631 124

Packeta Slovakia s.r.o. (Zásielkovňa s.r.o.), Kopčianska 3338/82A, 851 01 Bratislava, IČO:48 136 999 


Za účelom fakturácie a vedenia účtovníctva, tieto osobné údaje neposkytujeme inému subjektu, nakoľko tieto činnosti vykonáva samotný prevádzkovateľ, spoločnosť IMOPROEX s.r.o. 


V prípade, že si tovar nájdete cez internetový prehliadač Heureka (Heureka Shopping s.r.o., Karolínska 650/1, 186 00 Praha 8, IČO: 02387727)  a následne ho objednáte na našej stránke, vaša e-mailová adresa je poskytnutá tomuto internetovému prehliadaču za účelom zaslania dotazníka spokojnosti so službami. Tento dotazník spokojnosti nám pomáha skvalitnovať naše služby.

 

On-line platobný systém GP Webpay nám zabezpečuje: ČSOB a.s., Žižkova 11, 81102 Bratislava, IČO: 36854140

 

Poskytovateľom internetovej aplikácie a ďalších služieb s tým spojených, je spoločnosť: All4Net s.r.o., Karpatské nám. 10A, 831 06 Bratislava, IČO: 36654965 

 

Počas prehliadania a nakupovania v našom internetovom obchode je prenos dát medzi serverom, ktorý technicky zabezpečuje prevádzku internetového obchodu a Vaším zariadením (počítač, tablet, smartfón) zabezpečený šifrovaním prostredníctvom protokolu SSL (Secure Socket Layer).

 

Kupujúci ako dotknutá osoba má právo na základe žiadosti vyžadovať od prevádzkovateľa:

  • potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané. Prevádzkovateľ je povinný poskytnúť informácie dotknutej osobe spôsobom podľa jej požiadavky
  • informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie
  • zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • opravu, doplnenie alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie
  • likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona
  • blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby

Uvedené sú iba najbežnejšie požiadavky na ktoré má právo kupujúci ako dotknutá osoba.

 

Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania na Úrad na ochranu osobných údajov, ak je priamo doktnutá na svojich právach ustanovených Zákonom.

 

Dohliadajúcim orgánom je Úrad pre ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27, Slovenská republika, IČO: 36 064 220, www.dataprotection.gov.sk 

 

Akékoľvek vaše požiadavky, týkajúce sa ochrany vašich osobných údajov zasielajte na e-mailovú adresu: info@toyport.sk, alebo písomne na korešpondečnú adresu: IMOPROEX s.r.o., Vrbová 12, 04413 Valaliky, telefonicky: +421903625618. Vaše požiadavky vybavíme čo najskôr, maximálne do 30 dní.

 

 

 

Cookies


Cookies sú malé textové súbory, ktoré webová stránka ukladá do vášho počítača alebo mobilného zariadenia pri prehliadaní webovej stránky. Umožňuje webovej lokalite zapamätať vaše akcie a predvoľby v priebehu určitého časového obdobia, takže ich nemusíte znova zadávať pri opätovnom prehliadaní webovej stránky.


Naša webová stránka používa súbory cookies na zapamätanie nastavení používateľa a lepšie prispôsobenie webových stránok záujmom návštevníka. Hoci cookies nie sú bezpodmienečne potrebné na fungovanie webových stránok, ponúkajú pri návšteve webových stránok vyšší komfort. Tieto súbory cookies môžete odstrániť alebo zablokovať, avšak v takom prípade niektoré funkcie týchto webových stránok nemusia fungovať podľa určenia.
Informácie týkajúce sa súborov cookies sa nepoužívajú na to, aby vás osobne identifikovali. 


Cookies môžete ovládať alebo vymazávať podľa vlastných potrieb. Môžete odstrániť všetky súbory cookies, ktoré sú už uložené vo vašom zariadení, a väčšina prehliadačov povolí nastavenia, ktoré zabraňujú ukladaniu súborov cookies. V takomto prípade budete musieť manuálne upraviť niektoré nastavenia vo vaších prehliadačoch.

Copyright 2014 - 2021 © ToyPort.sk